Autor |
Manet S 100 |
lubomir
Člen

|
Na túto zimu mám celkom dosť projektov a jeden z nich je z tohoto urobit fungel novú rumelkovu stovku 
lubomir přiložený následující obrázek:
 |
|
Autor |
RE: Manet S 100 |
manet125
Administrátor

|
To vypadá dobře :-). Plechy se zdají nepomačkaný, dráty ještě nějaký zbyly a vzadu vidím opřené plexi. Jen ty kola by potřebovaly trošku rozleštit :-D.
Teď vážně. Obdivuju, když někdo dokáže z takového "šrotu" udělat nádherný veterán.
Držím palce a těším se na fotky z postupu renovace  |
|
Autor |
michchal
Člen
|
A když dáš va ráfky stejnou barvu jako na revmaplech, tak to bude vypadat luxusně. A pro nejstarší 100 i asi správně |
|
Autor |
lubomir
Člen

|
Už ho mám asi 3 roky. Pôvodne som zháňal len zadnu rozetu, ale keď som prišiel k borcovi sa mu to nechcelo rozoberať tak mi ho za 50e vnútil celého ,a konečne prišiel naňho čas. Najskôr som myslel že ho len rozleštím ale nakoniec som sa rozhodol pre nový lak. Bol aj bez motora ale sa mi podarilo zohnať s podobným číslo, tak som sa tešil. Je to 62 rok tak už je po všetkých modernizáciach tak sa od mojej 125 nebude moc líšiť, len výfuk bude na druhej strane a rafiky už musia ísť chrómové. Už ich mám aj kúpené. Len tá rozeta mi bude asi chýbať  |
|
Autor |
matei
Hlavní Administrátor

|
Je to pekný kúsok. Pokiaľ potrebuješ rozetu tak mám jednu na 100vku, prípadne aj s kolesami - pozri sekciu "Prodám" |
|
Autor |
MirecSk
Člen
|
Veľa zdaru, za takú cenu, no nekúp to ako sa vraví. ???? Ako pokračuje M90? |
|
Autor |
RE: . |
lubomir
Člen

|
No za takú cenu som to tam nemohol nechať 
No a na 90ke mi chýbajú už len linky, ale na tie budem musieť počkať kým hranice otvoria. A potom už len neaké detaily doladiť. Hlavná robota by mala byť hotová. Tak hádam ma už nič neprekvapí. Vlastne ma prekvapil replikový stojan, budem musieť zohnať origo a opraviť. Nechápem prečo to tí ľudia vyrábajú, keď sa to nedá použiť, a ešte za to pýtajú peniaze. By som mu ho najradšej otrepal o hlavu, keďže som zistil že je na prd až keď som ho už mal nastriekaný.
A rozetu na stovku pozriem ešte pozriem na povale možno tam neaka bude ale keď nie tak by som ťa kontaktoval. Kolesá mám kompletné, len musím dať stredy vyleštiť. |
|
Autor |
RE: . |
lubomir
Člen

|
.
 |
|
Autor |
MirecSk
Člen
|
Slušný pokrok, bude to pecka. S tými replikami máš recht, tiež to nechápem, že niekto si dá námahu niečo vyrábať, čo veľakrát ani nesedí tvarovo a kvalitovo už vôbec. Tiež radšej hľadám Origo a radšej pozink, chróm ak treba, prípadne oprava. |
|
Autor |
lubomir
Člen

|
Po 2 rokoch odkladania a iných projektoch som sa znovu rozbehol. Tak hádam do jari ho naštartujem
 |
|
Autor |
lubomir
Člen

|
Rumelkovo červený doskladám a tyrkysový je ešte na povale  |
|
Autor |
lubomir
Člen

|
.
 |
|
Autor |
Reginald
Člen
|
Vypadá moc pěkně. Lakoval a linkoval jsi sám, nebo sis to nechával udělat?
Koupím krabicový výfuk - platím zlatem.
3x Manet S100 1959, 1x Manet S100/01A 1963 |
|
Autor |
lubomir
Člen

|
Nechal som urobiť. Lakoval som na 2 krát lebo prvý krát to pán pekne odflákol a ešte ja som bol navine že som mu to dal robiť tak som to obrusil a dal nastriekať druhý krát inde. A linkoval mi to jeden maník z Moravy cez známeho |
|
Autor |
uda
Hlavní Administrátor

|
Je to krásná sbírka! Vždycky jsem se chtěl na 90-ce projet, je to hodně zajímavý stroj
Už mám Manety dva heč!! |
|